نحوه مهاجرت پرستاران به آلمان
یکی از رشته های پرطرفدار پرستاری است که متقاضیان برای مهاجرت پرستاران به آلمان حتماً باید مدرک دیپلم که معادل کلاس دهم آلمان می شود را داشته باشند تا بتوانند از طریق معادل سازی مدرک دیپلم برای گرفتن پذیرش اقدام کنند. اکثر افرادی که از طریق آوسیبیلدونگ پرستاری قصد مهاجرت به کشور آلمان را دارند در مورد شرایط مهاجرت، نحوه و هزینه آن سوالات زیادی دارند.
ما در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی در خصوص مهاجرت کاری پرستاران به آلمان ارائه دهیم پس اگر شما نیز جزو علاقمندان به مهاجرت از طریق پرستاری هستید با مطالعه این مقاله می توانید جواب سوالات خود را بگیرید.
آشنایی با شرایط مهاجرت به آلمان برای پرستاران
یکی از مهمترین شرایط مهاجرت پرستاران به آلمان یادگیری زبان آلمانی است. در واقع اصلی ترین کاری که یک متقاضی می تواند برای کسب موفقیت بیشتر در حوزه آوسیبیلدونگ پرستاری داشته باشد، یادگیری کامل زبان آلمانی است.
مدرک B2 برای گرفتن پذیرش کافی است اما پرستاران باید بعد از پذیرش، همزمان زبان خود را تقویت کنند تا بتوانند به طور موثر با افراد جامعه ای که در آن مشغول به کار و تحصیل هستند ارتباط برقرار کنند.
بیشتر افراد در رابطه با شرایط مهاجرت پرستار به آلمان این سوال را دارند که آیا می شود بدون مدرک زبان آلمانی هم اقدام به پذیرش آوسیببیلدونگ پرستاری کرد؟ باید بگوییم که این موضوع به کارفرما مربوط است.
شما بعد از مراجعه به پورتال های مشخص و یافتن کارفرما می توانید شرایط خود را به او توضیح دهید اما چون این کارفرما به زبان فارسی بلد نیست شما به هیچ عنوان نمی توانید با این شخص به زبان فارسی صحبت کنید پس لازم است که حتماً زبان آلمانی بلد باشید تا بتوانید گذشته و تمام خواسته های خود را بیان کنید
بنابراین مهاجرت پرستاران به آلمان بدون مدرک زبان ممکن نیست!
در برخی رشته ها بدون تسلط کامل به زبان آلمانی می توانید پذیرش بگیرید اما این کار را به هیچ عنوان توصیه نمی کنیم زیرا بعد از گرفتن پذیرش و قرار گرفتن در جامعه آلمانی شما به هیچ وجه قادر به برقراری ارتباط با آلمانی ها نخواهید بود.
حتی ممکن است شما علی رغم تمام زحماتی که کشیده اید و هزینه های که صرف کردید تصمیم به برگشتن بگیرید، پس به هیچ عنوان نباید به دنبال روش های مهاجرت پرستاران به آلمان بدون مدرک زبان باشید.
دومین قدم در نحوه مهاجرت پرستار به المان معادل سازی مدرک دیپلم است. مدرک دیپلم شما و نمرات ثبت شده در آن باید به زبان آلمانی ترجمه شود تا با ارسال ترجمه شده به ایالت مربوطه، کارشناسان بتوانند با مطالعه مدارک نسبت به پذیرش تصمیم بگیرند.
شرایط سنی برای پذیرش پرستاری
با توجه به این وضعیت که کشور آلمان کمبود پرستار دارد هیچ گونه محدودیت یا شرایط سنی خاصی اعمال کرده است بنابراین متقاضیان در هر سنی که باشند می توانند با داشتن مدرک دیپلم نسبت به پذیرش و مهاجرت رشته پرستاری به آلمان اقدام کنند.
یک نکته مهم در رابطه با شرایط مهاجرت به المان برای پرستاران وجود دارد که فرد با وجود این مورد برای پذیرش شانس بیشتری دارد. متقاضی در صورت داشتن سابقه کاری و مدرک دیپلم مرتبط در مقایسه با سایر افراد شانس بیشتری برای پذیرش دارد زیرا وقتی که کارفرما رزومه فرد را بررسی می کند در فرد سابقه کاری در زمینه پرستاری دارد و در همین رشته نیز تحصیل کرده است ترجیح می دهد به جای فردی که هیچ گونه سابقه کاری در این زمینه ندارد، فرد با سابقه دار را پذیرش کند.
در خصوص شرایط مهاجرت و کار پرستاران در آلمان بعد از مدرک زبان، فاکتور مهم دیگری که می تواند شانس شما را برای پذیرش بالا ببرد مثل داشتن سابقه کاری و مدرک رشته تحصیلی مرتبط است.
درآمد آوسیبیلدونگ پرستاری
بعضی از کاربران در رابطه با مهاجرت پرستاران ایرانی به آلمان این سوال را دارند که آیا می توان با درآمد حاصل از آوسیبیلدونگ پرستاری در آلمان یک زندگی خوب داشت یا نه؟
در جواب به این سوال باید بگوییم که بعد از گرفتن پذیرش و مهاجرت به کشور آلمان در ماه اول ۱۱۰۰ یورو در ماه دوم ۱۲۰۰ یورو و در ماه سوم ۱۳٠٠ بدون حساب مالیات پرداخت میکنند. فرد با برنامه ریزی و مدیریت این درآمد می تواند یک زندگی خوب و متعادل در آلمان برای خود دست و پا کند.
انگیزه نامه
یکی دیگر از فاکتورهای مهم در مهاجرت تحصیلی پرستاری به آلمان نحوه نگارش انگیزه نامه است. فرد باید یک انگیزه نامه ابتکاری و عالی بنویسد و انگیزه خود از پرستاری را توضیح دهد. اما یک نکته مهم در رابطه با انگیزه نامه وجود دارد و آن این است که فرد حتماً باید در ابتدای انگیزه نامه عکس خود را به صورت مرتب و با کیفیت پیوست کند.
در هنگام نگارش انگیزه نامه برای مهاجرت به آلمان برای پرستاران در سطر اول باید یک جمله کوتاه در مورد انگیزه خود از رشته پرستاری را بنویسید و سپس در پاراگراف بعدی این انگیزه را توضیح دهد، به عنوان مثال بگوید که به واسطه این انگیزه می خواهید چه خدمتی انجام دهد.
در پاراگراف بعدی مختصر در مورد سابقه کاری خود توضیح دهد اما نباید زیاد درگیر سابقه کاری شود زیرا در رزومه حتماً به طور کامل به سابقه کاری اشاره کرده اید و در پاراگراف آخر به راه های ارتباطی اشاره کنید مثلاً ایمیل یا شماره تماس خود را درج کنید.
با استفاده از مطالب راهنمای مهاجرت پرستاران به آلمان، به جای استفاده از مطالب درج شده در گوگل به شیوه خود و به صورت ابتکاری انگیزه نامه را بنویسید. زیرا اگر به گوگل مراجعه کنید متن های تکراری و نا مناسب پیدا خواهید کرد اما اگر خود خلاقانه انگیزه نامه را بنویسید شانس بیشتری برای پذیرش دارید.
نحوه امتحانات
نحوه آموزش در مهاجرت کاری پرستاری به المان به این صورت است که فرد سه ماه در مدرسه آموزش های تئوری می بیند و سپس وارد محیط کار می شود تا به طور عملی این آموزش های تئوری را انجام دهد، بعد از انجام کارهای عملی دوباره فرد وارد مدرسه می شود و این روند ادامه پیدا می کند تا اینکه پروسه آموزشی تمام شده و فرد آوسیبیلدونگ را دریافت می کند.
در شرایط مهاجرت کاری پرستاران به آلمان باید نحوه برگزاری امتحانات را نیز مورد توجه قرار دهید. روش برگزاری امتحانات به این صورت است که هر هفته یک بار یا هر دو هفته یکبار در رابطه با آموزش های تئوری و عملی که یاد می گیرید امتحان گرفته می شود و در آخر سر در پایان دوره نیز یک امتحان جامع و کامل در مورد هر چیزی که در آموزش های تئوری و عملی آموزش داده شده است، امتحان گرفته می شود.
سیستم نمره دهی آلمان که باید در مهاجرت پرستار به آلمان مورد بررسی قرار بگیرد این صورت است که اعداد ۱ تا ۶ برای شما لحاظ خواهد شد. عدد۱ بهترین نمره و۶ بدترین نمره است، عدد ۳ و ۴ نمرات متوسط هستند.
یک نکته مهم در مورد دولت آلمان
یک نکته مهم در رابطه با مهاجرت کاری پرستاران به آلمان این است که آلمان از تمام کسانی که دنبال کار یا آوسبیلدونگ مناسب هستند حمایت می کند، این افراد کافی است به یکی از اداره های مرتبط مراجعه کرده و درخواست کمک کند، بعد از ثبت درخواست دولت آلمان به این فرد کمک مالی می کند.
سخت ترین مرحله مهاجرت کمک پرستار به آلمان قرار گرفتن در محیط مدرسه است، به این علت که آموزش ها به زبان آلمانی ارائه می شود و فردی که از ایران مهاجرت کرده و تسلط کامل بر زبان آلمانی ندارد همچنین بیشتر خود فرد در مسئله یادگیری درگیر است و باید با پشتکار بتواند تمام آموزش ها را فرا بگیرد.
برای کمک پرستاری یک سال دوره اوسیبیلدونگ برگزار میشود، در این دوره یک ساله فرد نمی تواند کارهای زیادی انجام دهد اما اگر در خصوص هزینه مهاجرت پرستاران به آلمان سوالی داشته باشید بهتر است با مشاوران ما تماس بگیرید.
سخن پایانی
به طور کلی برای مهاجرت کاری پرستار به آلمان و گرفتن پذیرش آوسبیلدونگ پرستاری دو بار در سال (یک اکتبر و یک آوریل) می توانید اقدام کنید. همچنین در این مقاله به این موضوع اشاره کردیم که برای پذیرش پرستاری هیچگونه محدودیت و شرایط سنی وجود ندارد و دولت آلمان از تمام افراد جویای کار و جویای آوسیبیلدونگ به طور کامل حمایت می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت پرستار به آلمان ۲۰۲۲ می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید.
سوالات پر تکرار در رابطه با نحوه مهاجرت پرستاری به آلمان
• معادل سازی مدرک دیپلم • مدرک زبان آلمانی حداقل B2
یکی از مهمترین فاکتورهای پذیرش پرستاری انگیزه نامه است که باید به طور صحیح با رعایت اصول مربوطه نگارش شود. متقاضیان باید در نظر داشته باشند که اگر عکس خود را در اول انگیزه نامه درج نکرده باشند بدون اینکه انگیزه نامه آنها بررسی شود کنار گذاشته می شود.
در کشور آلمان درآمد پرستاران ابتدا ۱۱٠٠یورو است و با گذشت زمان هر بار هزار یورو بیشتر می شود که فرد می تواند با برنامه ریزی یک زندگی خوب برای خود درست کند. 1. مدارک لازم برای پذیرش آوسیبیلدونگ پرستاری چیست؟
2. انگیزه نامه چه تاثیری در روند پذیرش آوسیبیلدونگ پرستاری دارد؟
3. درآمد آوسیبیلدونگ پرستاری چقدر است؟
دیدگاهتان را بنویسید