نحوه مهاجرت پزشکان به آلمان
رشته پزشکی یکی از پر تقاضا ترین رشته های بین المللی است. در کشور ما نیز متقاضیان زیادی علاقه مند به تحصیل در رشته پزشکی و زیر شاخه های آن هستند؛ بنابراین بیشتر این افراد دوست دارند در کشور آلمان که سیستم آموزشی منحصر به فرد و فرصت های شغلی زیادی وجود دارد، مهاجرت و تحصیل کنند و با توجه به محبوبیت این رشته و افزایش روز به روز متقاضیان آن مهاجرت پزشکان به آلمان به یک موضوع مهم و پر بازخورد تبدیل شده است.
اگر شما نیز جزو علاقه مندان به تحصیل در رشته پزشکی آلمان هستید حتما سوالات زیادی در رابطه با مهاجرت دانشجوی پزشکی به آلمان و مسائل پیرامونی آن دارید؛ به همین علت ما در این مقاله قصد داریم مطالبی در رابطه با نحوه مهاجرت پزشکان به آلمان ارائه دهیم.
آشنایی با چگونگی مهاجرت پزشک به آلمان
برای متقاضیانی که در ایران دیپلم گرفتند یعنی مدرک پیش دانشگاهی دارند و می خواهند که در آلمان پزشکی بخوانند حتما باید رشته پیش دانشگاهی آن ها علوم تجربی باشد و البته باید نمرات بالایی داشته باشند چون مجموع نمرات دیپلم و دوران پیش دانشگاهی با هم در نظر گرفته می شود نه فقط صرف نمرات بیش دانشگاهی.
جهت مهاجرت به آلمان برای پزشکان افرادی که مدرک دارند یا در حال تحصیل در ایران هستند، حتما باید حداقل مدرک زبان آلمانی B2 را داشته باشند و رشته پیش دانشگاهی آن ها نیز در زمینه رشته های پزشکی باشد و همچنین 36 واحد دانشگاهی را با نمرات خوب پاس کرده باشند این افراد می توانند مستقیما در آلمان پزشکی بخوانند.
به عبارت دیگر مستقیما می توانند برای پذیرش اقدام کنند. این افراد نیازی به پذیرش در کالج ندارند و مستقیما می توانند در دانشگاه شروع به تحصیل کنند.
اما افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی پزشکی به آلمان را دارند و شرایط آنها برای رفتن به کالج مهیا است باید درخواست پذیرش در کالج را بدهند و آن هم به این صورت که کالج نمرات این افراد را در نظر می گیرد.
چون در پایان، فرد وقتی که یک سال کالج را گذرانده و امتحانات را داده و قبول شده نمرات پایانی امتحانات کالج با نمرات دیپلم جمع گرفته می شود و بر اساس میانگین به آنها اجازه می دهند که در رشته پزشکی اقدام به پذیرش کنند.
برای پذیرش کالج باید مدرک زبانی b2 داشته باشند اما بعدا باید مدرک زبان آلمانی خود را همزمان بالا ببرند.
مهاجرت به آلمان برای پزشکان فقط با مدرک زبان آلمانی امکان پذیر است و متقاضیان نباید روی مدرک انگلیسی حساب باز کنند. البته که صرفا داشتن مدرک زبان آلمانی کافی نیست و فرد حتما باید بر دایره واژگان آلمانی و اصطلاحات مربوط به رشته خود تسلط داشته باشد زیرا برای یک پزشک بحث زبانی و ارتباط با بیمار موضوع بسیار مهم است.
شرایط مهاجرت پزشک عمومی به آلمان
به این صورت است که اگر کسی چند ترم در ایران عمومی خوانده باشد و بخواهد انتقالی بگیرد کار شدنی است اما توصیه نمی کنیم. بهتر است این فرد پزشکی عمومی را در ایران تمام کند بعد برای مهاجرت اقدام کند.
شرایط مهاجرت پزشکان به آلمان برای ایرانی ها به یک شکل است و همین مهاجرت برای کسانی که در حوزه کشورهای اروپایی زندگی می کنند به شکل دیگر.
اما ایرانی هایی که از کشورهای اروپایی اقدام به گرفتن پذیرش می کنند باید این نکته را بدانند که این موضوع بستگی به تعیین دانشگاه دارد که آیا شما را به عنوان شهروند غیر اروپایی قبول می کند یا شهروند اروپایی. شرایط برای شهروندان اروپایی در مقایسه با شهروندان غیر اروپایی به نسبت راحت تر است.
روند مهاجرت دانشجوی پزشکی به آلمان
اولین قدم برای مهاجرت دانشجوی پزشکی به آلمان اقدام به گرفتن پذیرش در ایالت مورد نظر است. بعد از انجام کار های پذیرش فرد باید علاوه بر داشتن مدرک زبانی تست زبان نیز بدهد تا مشخص بشود که آیا این فرد قادر به تحصیل و کار در جامعه آلمانی هست یا نه؟
امتحان به این صورت است که 2 نفر پزشک و یک نفر به عنوان بیمار در اتاق امتحان حاضر می شوند. ابتدا شما باید از بیمار شرح حال بپرسید و ببینید که چه مشکلی که دارد، در کدام قسمت از بدن خود احساس درد می کند، بعد از معاینه شما باید تشخیص خود را از بیماری او بیان کنید.
این امتحان سخت گرفته نمی شود زیرا پزشکان مشکلات مهاجرت پزشک به آلمان را در نظر می گیرند و این مورد را لحاظ می کنند که شما تازه وارد آلمان شده اید اما باید حداقل بتوانید با بیمار ارتباط خوبی برقرار کنید و تشخیص درستی از بیماری او داشته باشید. در صورت قبولی در این امتحان شما باید یک کارفرما در آلمان برای خود پیدا کنید و در کلینیک یا بیمارستانی شروع به کار کنید.
مدت این دوره، یکساله است که شما می توانید در طی این یکسال سطح اطلاعات علمی خود را بالا ببرید و کتاب های لازم را تهیه کرده و مطالعه کنید.
بعد از این دوره یکساله شرایط مهاجرت و کار پزشکان در آلمان به این صورت است که باز یک امتحان از شما گرفته می شود. دو پزشک یا پروفسور و یک بیمار در اتاق امتحان منتظر شما هستند. شما باید قبل از امتحان پرونده بیمار را مطالعه کنید و مشکل او را بررسی کنید.
در طی امتحان باید کاملا به طرز صحیح با بیمار ارتباط برقرار کنید و مشکل او را مورد بحث و بررسی قرار دهید و سپس تشخیص خود را بیان کرده و دارو تجویز کنید. اگر در این امتحان نیز قبول شوید پروانه پزشکی به شما تعلق می گیرد و شما می توانید تخصص خود را در آلمان بخوانید.
این امتحان زیر نظر متخصص نظام پزشکی آلمان گرفته می شود تا مشخص شود که شما با کلمات پزشکی اشنایی دارید یا نه؟ و همچنین قادر به برقراری ارتباط موثر با بیمار هستید یا نه؟
مدارک لازم برای مهاجرت پزشکان به آلمان
- ترجمه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی به زبان آلمان
- داشتن مدرک زبان التزامی است
شرایط مهاجرت پزشکان متخصص به آلمان
شرایط مهاجرت متخصص پزشکی به آلمان 2022 علاوه بر دوره یکساله، با توجه به تخصص دلخواه، مدرک، سطح سواد و سوابق تحصیلی در نظر گرفته می شود و می تواند 18 ماه تا 36 ماه زمان ببرد. نکته مهم اینکه مهاجرت به آلمان برای پزشکان متخصص شامل سابقه کاری نیز می شود.
شرایط سنی برای مهاجرت پزشکان به آلمان
با توجه به این مسئله که کشور آلمان به نیروی کار نیاز دارد هیچ گونه محدودیت خاصی برای پذیرش پزشک اعمال نکرده است اما در کل در مورد شرایط سنی مهاجرت پزشکان به آلمان می توان گفت که افراد بین ۲۵ تا ۴۵ سال ایده آل ترین سن را برای پذیرش دارند.
اما متقاضیان باید این نکته را در نظر داشته باشند که مدت آموزش و دریافت تخصص در آلمان با توجه به رشته مد نظر آنها متغیر است. کشور آلمان روز به روز سیستم آموزشی و قوانین و شرایط پذیرش پزشکان از جمله دندانپزشکان را اصلاح و بهبود می بخشد.
در کشور آلمان برای مهاجرت دندانپزشکان به المان شرایط و بازار کار خوبی وجود دارد. دانشجویان دندان می توانند با تحصیل در این کشور به درآمد و موقعیت شغلی خوبی دست پیدا کنند.
سخن پایانی
آلمان به علت سیستم آموزشی فوق العاده ای که دارد بیشتر مورد توجه متقاضیان بین المللی قرار می گیرد، همچنین فرصت های شغلی موجود در بازار کار این کشور بسیار زیاد است.
این روز ها به علت شرایط خوبی که برای اقامت پزشکان در کشور آلمان فراهم شده است مهاجرت به این کشور پیشرفته افزایش یافته است.
آلمان به جهت پیشرفت خود شرایط خوبی برای پذیرش پزشکان به وجود آورده است تا متقاضیان بتوانند از طریق تحصیل وارد این کشور شوند. اما برای مهاجرت پزشکان به کشور آلمان مدارکی مورد نیاز است.
امروزه سایت ها و موسسه های زیادی در زمینه آموزش مهاجرت فعالیت میکنند اما مشاوران ما در مجموعه یونیدمیکس بهتر می توانند شما را در مورد هزینه مهاجرت پزشکان به آلمان و شرایط این مهاجرت راهنمایی کنند.
در این مقاله سعی کردیم شما را با نحوه مهاجرت پزشک به آلمان و شرایط و مدارک مورد نیاز آن بیشتر آشنا کنیم.
سوالات متداول در خصوص نحوه مهاجرت پزشکان به آلمان:
• ترجمه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی • داشتن مدرک زبان حداقل B2
کشور آلمان برای اقامت دانشجویانی که پذیرش می کنند شرایط خوبی ایجاد کرده است تا بدین ترتیب پزشکان بدون هیچ گونه مشغله فکری به تحصیل و کار بپردازند.
بیشتر هزینه های مهاجرت بستگی به نوع پذیرش و دانشگاهی است که شما در آن تحصیل کرد جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه مهاجرت پزشکان به آلمان بهتر است با مشاوران ما تماس بگیرید.
دانشجویان پزشکی عمومی که در ایران از دانشگاه فارغ التحصیل شده است می تواند با ترجمه مدرک دیپلم، پیش دانشگاهی و لیسانس خود و داشتن مدرک زبان از طریق سازمان مهاجرتی اقدام به گرفتن پذیرش در آلمان کند 1. مدارک لازم جهت مهاجرت به آلمان برای پزشکان چیست؟
2. اقامت پزشکان در آلمان به چه صورت است؟
3. هزینه مهاجرت پزشک به آلمان چقدر است؟
4. شرایط مهاجرت پزشک عمومی به آلمان چگونه است؟
دیدگاهتان را بنویسید