همه چیز درباره ویزای درمانی آلمان
کشور آلمان یکی از کشورهای پیشرفته از نظر پزشکی است. این کشور در حدود ۲۰۰۰ بیمارستان خصوصی و دولتی برای ارائه خدمات پزشکی با دستگاههای مجهز و سیستم آزمایشگاهی دقیق دارد. مردم سراسر دنیا میتوانند برای دریافت خدمات پزشکی در صورت توافق کشور مبدا و آلمان به این کشور برای درمان مهاجرت کنند. لازمه ورود به کشور آلمان و بهره بردن از خدمات پزشکی آنها داشتن ویزای درمانی کشور آلمان است.
شاید برای شما هم سوال پیش بیاید ویزای درمانی آلمان چگونه است؟ در این مقاله همه چیز درباره ویزای درمانی آلمان را برای شما عزیزان شرح خواهیم داد.
اخذ ویزای درمانی آلمان
افرادی که تابع کشورهای اتحادیه اروپا، آمریکا، نروژ، ژاپن، کره جنوبی، کانادا، استرالیا، ایسلند، لیختن اشتاین، سوییس و نیوزلند هستند نیازمند دریافت ویزا برای ورود به آلمان نیستند. اما افراد سایر کشورها از جمله ایران برای دریافت خدمات پزشکی آلمان نیازمند ویزای درمانی آلمان هستند.
برای ویزای درمانی آلمان باید فرد دارای پرونده پزشکی باشد همچنین باید اقدامات اولیهایی مانند هماهنگی با یکی از بیمارستانهای آلمان و پزشک آلمان را انجام داده باشد و موافقت آنها جهت حضور بیمار و انجام روند درمان در بیمارستان انجام شود. سپس فرد از طریق سفارت آلمان در ایران اقدام به دریافت ویزا کند.
شرایط ویزای درمانی آلمان:
بیماری فرد باید توسط پزشکان ایرانی و آلمان بررسی شود. پزشک ایرانی پرونده بیمار را تایید کند و تمامی مدارک و سوابق پزشکی بیمار از جمله گواهی بیماری، عملهای جراحی انجام شده، نوع بیماری، داروهای مصرفی و… همچنین جدیدترین و اخرین آزمایشات انجام شده بیمار مانند آزمایش خون، سونوگرافی، رادیولوژی، ام ار ای، سیتی اسکن و… را برای پزشکان آلمانی ارسال کند.
بیمارستان مورد نظر شما در آلمان مدارک را بررسی میکند و اگر تشخیص به پذیرش بیمار کند هزینه روند درمان بیماری را به صورت برآوردی برای فرد حساب میکند.
سپس فرد باید آن را به صورت پیش پرداخت برای بیمارستان واریز کند. تا بیمارستان پذیرش بیمار را تایید کند. اگر شما تایید بیمارستان را داشته باشید به راحتی میتوانید برای دریافت ویزای درمانی آلمان اقدام کنید.
ویزای درمانی برای آلمان به چه بیماریهایی تعلق میگیرد؟
شما نمیتوانید برای هرنوع بیماری به کشور آلمان سفر کنید؛ لیست بیماریهایی که میتوان برای درمان آنها به آلمان مراجعه کنید به شرح زیر است:
- سرطانها و تومورهای قابل درمان)مانند تومور مغزی، نخاعی و یا ستون فقرات، چشم، گوش و…)
- تومورهای ثانویه
- تومورهایی که در مراحل اولیه هستند
- سرطان پروستات، رحم، سینه، تخمدان، لنفوم هوچکین و…
- جراحی تعویض مفصل زانو، لگن و…
- اگر بیماری در کشور شما درمانش لاعلاج باشد میتوانید مدارک پزشکی را تحویل دهید و برای طی درمان به آلمان بروید.
مدارک لازم برای ویزای درمانی آلمان
- گذرنامه (اصل و کپی صفحات ۲،۳،۴)
- *مدت اعتبار گذرنامه حداقل تا ۳ ماه پس از انقضای ویزا باید باشد. همچنین تمامی گذرنامههایی که قبلا داشتهاید به همراه خود ببرید.
- مدارک شناسایی( اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی)
- فرم درخواست ویزا که از سایت سفارت آلمان دریافت کردهاید به زبان آلمانی یا انگلیسی باید پر شده تحویل دهید
- یک قطعه عکس ۳ در ۴ که به تازگی گرفتید با پس زمینه سفید
- گواهی محل اقامت در آلمان (موافقت بیمارستان در صورتی که نیاز به بستری دارید و یا برگه رزرو هتل و اجاره نامه مکانی که قرار است ساکن شوید. اگر قرار بر سکونت بر منزل آشنایی را دارید باید دعوت نامه فرد هم باشد.)
- ارائه مدارک شناسایی همسر
- تائیدیه درمانی که از سوی پزشکان ایرانی دریافت کرده اید به علاوه گزارش و تائیدیه پزشکان آلمانی و فرم پذیرش بیمارستان محل درمان شما. همچنین باید روند درمان و هزینههای درمانی شما در آلمان به صورت تقریبی مشخص باشد و تحویل سفارت بدهید.
- گواهی اشتغال به کار و مرخصی: شما باید از جانب کارفرمای خود گواهی اشتغال به کار خود را که کاملا مشخص کند شما در چه مکانی کار میکنید سمت شما چیست، سابقه شغلی و فیش حقوقی خود را تحویل دهید. اگر شما بازنشسته هستید مدارک بازنشستگی و بیمه تامین اجتماعی را تحویل دهید. اگر شغل آزاد کار میکنید پروانه محل کسب، معرفی نامه از اتحادیه و یا صنفی که کار میکنید لازم است به سفارت تحویل دهید. همچنین اگر در جایی مشغول به فعالیت هستید باید گواهی مرخصی برای مدت زمان درمان را ارائه دهید.
- ارائه مدارک شغلی و مالی همسر
- ارائه مدارک مالکیتی که دارید: اگر زمین ساختمان و… به نام شما است. اصل و کپی سند باید همراه شما باشد و اگر دارایی را در اجاره خود دارید باید اجاره نامه همراه خود داشته باشید.
- بیمه: شما باید بیمه مسافرتی باشید که حداقل تا ۳۰ هزار یورو را پوشش دهد.
- ضمیمه کردن تمامی مدارک پزشکی و تمامی مکاتبات بین پزشک ایرانی و آلمانی لازم است.
ویزای درمانی آلمان چقدر هزینه دارد؟
شما برای دریافت ویزای درمان آلمان میتوانید از دو نوع ویزا استفاده کنید. یک ویزا کوتاه مدت که ۳ ماهه است و یک ویزا بلند مدت است که یا توجه به نوع بیماری و مدت زمان طول درمان بیماری فرد با تشخیص پزشکان آلمانی تا هر زمان که نیاز بود میتوانند در آلمان اقامت داشته باشند به شرطی که از پس هزینه های درمان در آلمان برآیند.
هزینه ویزای درمانی برای آلمان با توجه به نوع ویزایی که شما میخواهید دریافت کنید متفاوت است. اما نکته حائز اهمیت این است که شما باید هزینهایی که سفارت به شما اعلام میکند را به صورت نقد و به یورو در روز مصاحبه با خود به سفارت ببرید.
مدت زمان تحویل ویزای درمان آلمان
ویزای درمانی آلمان بخاطر شرایط خاص متقاضیان این ویزا زودتر از ویزاهای دیگر حاضر میشود. تقریبا ۱۰ تا ۱۵ روز پس از مصاحبه ویزای درمان برای آلمان تحویل داده میشود. اما اگر حال بیمار خیلی بد باشد و نیاز فوری به خدمات درمانی آلمان باشد برای فرد ویزای فوری صادر میشود.
سوالات متداول در ارتباط با همه چیز درباره ی ویزا درمانی آلمان
بله اگر حال بیمار وخیم باشد و توانایی انجام روند اداری ویزا را نداشته باشد فرد دیگر میتواند کارهای درخواست ویزا را انجام دهد.
بله؛ اگر طی مدت زمان اعتبار ویزا فرد بهبود خود را بدست نیاورد و همچنان نیازمند کمکهای بیمارستانی و پزشکان آلمان بود تائیدیه بیمارستان و گواهی پزشک را تحول سفارت میدهد و ویزا تمدید میشود.
هزینههای درمانی آلمان تقریبا بین ۲تا ۵ برابر هزینههای درمان در ایران تخمین شده است.
شامل افرادی که دارای مدرک تحصیلی پزشکی و پیراپزشکی معتبر هستند. کشور آلمان به دلیل نیاز بالا به نیروی متخصص جهت استفاده در کادر درمان دارد؛ پذیرای افراد دارای مدرک معتبر پزشکی و پیراپزشکی از سراسر دنیا است. اگر حال بیمار خیلی وخیم باشد و توانایی حضور در سفارت را نداشته باشد میتوان فردی را به عنوان نماینده فرد به سفارت فرستاد؟
آیا مدت زمان ویزای درمان آلمان تمدید میشود؟
هزینه بیمارستان آلمان در مقایسه با ایران چگونه است؟
ویزای کادر درمان آلمان شامل چه اشخاصی میشود؟
دیدگاهتان را بنویسید